Tukang paip yang efisien dan boleh anda percaya di Klang Valley dengan servis kecemasan 24 jam.

Hubungi sekarang
 

null

Boon Chye Plumbing membekalkan servis memasang paip, membaiki paip dan penyenggaraan yang profesional kepada klien komersial dan bukan komersial di Kuala Lumpur dan Selangor.

Pasukan kami merupakan pakar dalam bidang ini dan kami dapat membantu anda membaiki berbagai-bagai jenis paip dan bumbung yang bocor dengan efisien. Kami berasa bangga kerana dapat memberikan bantuan kepada anda untuk 24 jam, 7 hari seminggu.

Hubungi kami sekarang!
 

Kenapa Pilih Kami?

null
 

Sudah ditubuhkan lebih daripada 20 tahun

Syarikat pembaikian paip yang mantap amat penting kerana kami menjamin kualiti barang ganti dan kerja pembaikian kami. Syarikat yang tidak begitu mantap mungkin membawa masalah dan menyebabkan anda mengalami kerugian. Kami merupakan syarikat bereputasi baik yang mempunyai jurutera berkelayakan untuk kerja pemasangan dan pembaikian. Oleh itu, anda bolehlah berasa senang semasa kami membaiki kebocoran rumah anda.

null
 

Tiada harga tersembunyi
Sebut harga percuma

Sebelum kerja bermula, kami akan memberikan sebut harga yang menunjukkan rangka dan maklumat tentang kerja yang kami akan buat. Jadi, anda dapatlah lihat kos sebut harga yang akan dibiayai tanpa kos tersembunyi.

null
 

Kos yang efektif

Kami mengenakan bayaran yang kos efektif kepada setiap klien. Jika anda memilih Syarikat Boon Chye, anda akan berasa berbaloi kerana harga kami berpatutan bagi setiap kerja pembaikian. Anda tidak membazirkan wang yang susah dicari kerana kualiti kerja kami dijamin baik.

 

Servis
Membaiki Paip

 

 

 

 

Servis Membaiki
Kebocoran Bumbung